## **Detailed Schedule**

TIME	DURATION	TOPIC	FACULTY
09:15 – 09:45	30 mins	Al in healthcare research: Opportunities across Disciplines and Intersection areas	Dr Avinash Supe
09:45 – 10:30	45 mins	<ul> <li>AI-Powered Tools for Effortless Literature Discovery and Summarization</li> <li>AI in writing research papers</li> </ul>	Dr Dasharathraj K. Shetty
10:30 – 11:00	30 mins	Human AI interface - The Doctor-Patient-AI triangle	Dr Ganesh Paramasivam
11:00 – 11:15	15 mins	Tea-Break	
11:15 – 11:45	30 mins	Al for medical education	Dr Avinash Supe
11:45 – 12:30	45 mins	Design Thinking for Device Design	Dr Dasharathraj K Shetty
12:30 – 13:00	30 mins	Ethics and responsible Al	Dr Ganesh Paramasivam
13:00 – 13:45	45 mins	Lunch Break	
13:45 – 14:00	15 mins	Preparation for group activity	
14:00 – 16:00	2 hrs	<ul> <li>Group based activity</li> <li>Introduction to Hands-on machine learning (the heart of AI)</li> <li>Leveraging AI-ML tools for developing a Research Question and Protocol</li> <li>Demonstrating efficient use of AI-ML tools for Qualitative Evidence Synthesis/Policy briefs/Prospective</li> <li>Demonstrating ethical use of AI-ML tools for summarisation and interpretation of data analysis/meta-analysis findings</li> </ul>	Session Lead: Dr Bijaya Kumar Padhi + All faculties
16:00 – 16:15	15 mins	Tea-Break	1
16:15 – 16:45	30 mins	Discussion and Wrap-up	All faculties

Register Now